Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc při řešení paranormálních jevů a aktivit Entit a duchů-dotazy

Lovci Duchů jsou tu pro Vás.

 

Vážení přátelé a všichni ti, kteří jste se ocitli v nesnázích a nevíte si dlouhodobě rady s paranormálními jevy a ostatními aktivitami, jako jsou duchové, poltergaisti, skřeti, diskarnáti, revenanti a jiné Entity?

 

Dějí se ve vašem domě nebo bytě různé nepochopitelné paranormální aktivity? Máte pocit posedlosti nebo napadání démony a zlými silami? 

Nemůžete váš dům, sídlo , nebo byt dlouhodobě prodat? Stala se na místě nějaká tragická událost jako je vražda nebo sebevražda? Tyto události zde zanechávají neklamné trvalé stopy reziduálních energií ale také i v mnoha  případech duchy obětí těch, kteří odešli ze života nesmířeni.

Můžete zavolat nás! 

Profesionály v tomto oboru, kteří nejen zmonitorují aktivity na místě s pomocí moderní techniky, ale také Vám tyto prostory pomohou vyčistit od těchto Entit a za přísných podmínek provedou i odvedení těchto Entit s pomocí speciálního liturgického obřadu a potom vyčistí váš dům s pomocí vykuřování a vykropení svěcenou vodou.

Volejte skupinu Lovců duchů EPRV777 ( European Paranormal Real Voices)

telefon: +420723039250

Přijedeme i mimo ČR kamkoliv dle domluvy.

   

A zde je e-mail na který nám můžete psát svoje požadavky na vyšetřování.

EPRV777@seznam.cz 

Vaši vyšetřovatelé skupina EPRV777

(European Paranormal Real Voices)

tel: vždy jen do 20.00 hod +420723039250  Jaroslav  nebo +420721375111 Janey

e mail: EPRV777@seznam.cz

 1-dscn4726.jpg

 

 

eprv777-tym--vyhodnocovani-zaznamu-z-ip-a-ir-kamer.jpg

 

1-26-upf_1257.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Fyzické poškození

(Jaroslav EPRV777, 21. 2. 2015 19:15)

Milý Dane.
Jakým právem zde odpovídáte na našem soukromém webu na dotazy návštěvníků.
Bude li se to opakovat budeme nuceni zablokovat vaši IP adresu.
Když něco budete chtít tak to prosím napište do e mailu EPRV777@seznam.cz
Tým EPRV777

KII-Ghostmetr

(lada, 21. 4. 2014 12:24)

Prosím také mám velký zájem o KII-Ghostmetr kdyby měl nikdo na víc nebo k prodeji bez váhání kupuji děkuji

Re: KII-Ghostmetr

(Jaroslav Drábek, 21. 4. 2014 19:52)

K2 lze objednat přes Ebay s registrací na Paypall .
Koupit lze v USA a Singapuru.
Cena od 2000 Kč v přepočtu.
Jaroslav

Re: KII-Ghostmetr

(Milan V.T.P.J., 18. 7. 2014 12:41)

Nerad Jarodvi tady zasahuju, ale pokud někdo používá i Ghost metr KII, tak už i toto použítí je pro jednince či partu nadšencu nebezpečné. Jaké koliv navázáni na onen svět je nebezpečné.

Re: Re: KII-Ghostmetr

(Dan, 20. 2. 2015 13:13)

Pravda, chce to vedet, co se vlastne meri a proc se to meri :) Vysledne veliciny jsou vysledkem interakce a projevuji jak v magnetickem, elektrickem i VF poli. Jinak lze merit jakymkoli citlivym merakem prislusnych velicin, dokonce pri pouziti krizovych ci smerovych snimacu lze delat primo prostorovy monitoring.
JINAK kontakt s entitami neni tak zly, pokud se clovek chova slusne, horsi jsou lidi s paranormalnimi schopnostmi, kteri jsou rozhodnuti umyslne skodit - fialovy zablesk utocici na srdecni cakru nic moc zazitek

Re: Re: KII-Ghostmetr

(dan, 20. 2. 2015 13:15)

Nastvat duchy v Bohnicich nebyl moc dobry napad, skocte si to tam premerit (bez TV a novinaru) :((( ostanim doporucuju tam bez ochrannych pomucek nelezt

duch v bytě

(Žaneta, 8. 2. 2015 21:59)

Dobrý den, stalo se to, že 27.12.2012 zemřel můj nejlepší kamarád , spáchal sebevraždu skočil pod vlak nikdo neví proč to udělal . Byla jsem z toho hodně špatná , když asi třetí den po smrti jsem seděla v obýváku a dívala se na televizi když v tom začalo blykat světlo a cítila jsem takovy chlad v tom pokoji, tak jsem si šla radši lehnout k manželovi . Druhý den jsem volala kamarádce a vyprávěli jsme si o něm a já ji ještě říkala ze kdyby mi dal nějaké znamení ze je to on tak se tak nebojím.No a v ten večer jsme si s manželem řekli že jsi půjdem lehnout dřív tak on šel první a já za nim asi za 10 min v tom opět začalo blykat světlo tak jsem se lekla a běžela za mužem a v tom začali blykat lampicky v ložnici tak jsme zhasli , najednou mi říká manžel ze jse de ještě napít ,já už ležela a tak jsem si řekla že si zajdu ještě na wc ,najednou jak jsem vstávala z postele tak jsem ucitela nějaké mokro pod sebou tak jsem vstala a rozsvitila jsem světlo najednou jsem vydělá všude krev měla jsem ji na rukách na nohách no prostě všude tak jsem běžela za manželem a on byl taky od krve ale jen nohy . Začali jsme se prohledávat jestli nemáme nějakou oderku o které nevíme ale nic jsme nezistily.tak jsem si pak řekla že to mohl být on a tak mi dal nejevo že tam je. Do pohřbu který měl až v polovině ledna se dělí pořád jen ze blykala světla a pes pořád vrčel a štěkal na určité mista. V den kdy měl pohřeb tak jsem zapálila svíčku,posadila jsem se ke stolu pustila jeho oblíbenou písničku a plakala když v tom můj pes začal strašně vrcet a štěkat směrem ke kuchyňské lince a v tom jsem věděla ze se přišel rozloučit , prosím vás o vysvětlení té krve myslíte že to byl můj kamarád nebo neco jineho . Mě strašně zajímají nadprirozena ale mám z toho strach . Děkuji za odpověď s pozdravem Zaneta.

Re: duch v bytě

(Jaroslav EPRV777, 9. 2. 2015 16:57)

Dobrý den milá Žaneto.
Je vidět že jste byla na vašeho kamaráda hodně fixovaná, a proto dochází k těmto projevům po jeho smrti. Doporučoval bych si v klidu sednout a říci toto. Milý oslovte ho jménem a potom řekněte: odpouštíme ti kamaráde Jirko, že jsi nás opustil a přejeme ti aby jsi nyní odešel do světla ve jménu Krve Kristovi, je ti odpuštěno vše co jsi učinil a necítíme proti tobě žádného protivenství amen.
To zopakujte sedmkráte a mělo by to pomoci.
Dejte vědět jak jste pořídili.

Jaroslav a tým EPRV777

zvuky a sny

(Lucka, 2. 2. 2015 18:08)

Dobrý den, stává se mi, že když jsem sama tak slyším doma různé zvuky nebo i nějaké věci občas spadnou. Dělo se to, když jsem bydlela u rodičů a děje se to i když u nich už nebydlím. Např u rodičů spadla police opravdu těžká se spoustou věcí, ale nebyla slyšet žádná rána a rozbila se jen žárovka u lampičky. Když jsem byla sama na chalupě tak jsem při sprchování slyšela ránu z vedlejší místnosti a bylo spadlých jen pár lehkých věcí a byla rozbitá žárovka v lednici. Teď když bydlím sama s přítelem tak taky občas něco spadne nebo jsou slyšet divné zvuky. A teď od té doby co bydlíme sami tak mám strašně intenzivní sny. Z každého si ráno něco pamatuji a mám z nich takové zvláštní pocity. Nepotřebuji se toho nějak zbavovat jen by mě zajímalo, co to je? :D

Re: zvuky a sny

(Jaroslav EPRV777, 2. 2. 2015 18:38)

Dobrý den.
Špatné sny mohou mít různé příčiny od špatného místa s nějakou PZ až po nějaké nervové vypětí. Padající předměty může být i náhoda ale také nelze vyloučit nějakou paranormální aktivitu. Chtělo by to asi více specifikovat. Myslím si že by nebylo špatné toto zkonzultovat osobně v telefonu. Jestli chcete tak zavolejte mi na 723039250 a probereme to.
Jaroslav Drábek EPRV777

evp

(martin, 10. 1. 2015 18:22)

Nevite kde se da sehnat evp neboli ghost box

Re: evp

(Jaroslav, 12. 1. 2015 9:45)

Myslíte li tím diktafon na záznam EVP tak na e bay v USA.
U nás pořídíte slušný záznamník EVP za 1500 Kč v každém Elektru nebo na Alza.cz

dotaz

(Ivana, 6. 11. 2014 11:14)

Dobrý den, je mi 24 a již od 15 let pozoruji osoby(postavy) u mé postele, vždy je to během spánku, najednou se jakoby vystrašená leknu a probudím se, rychle mi bije srdce a cítím neuvěřitelný strach, podotýkám, že zmiňovaných 9 let bydlíme ve staré zástavbě, kterou kupovala ještě moje stále žijící babička. Je možné, že mohu být vnímavější na nějaké Entity a jak bych se měla v těchto situacích chovat? Děkuji za odpověď.

Re: dotaz

(Jaroslav, 6. 11. 2014 17:26)

Dobrý den paní Ivano.
v prvé řadě nemějte strach, protože právě ten Entitám dodává sílu.
Záleží i na tom jestli postavy které vidíte ve vaší ložnici jsou bílé nebo tmavé. Asi by to chtělo bližší konzultaci. Když budete potřebovat tak se na nás obra´tte s důvěrou na tel: 723039250 to je můj osobní.
Jaroslav Drábek EPRV777

Asi duch

(Monika, 15. 7. 2014 10:30)

Dobrý den,
u nás doma bylo už hodně případů duchů (bytostí) různých skupin, a po odstranění se sem vždy něco dostane. Nyní mám pocit, že mi něco v noci chodí do pokoje a na svém těle pociťuji různé změny teplot. Je to divné, pokaždé cítím energie - buďto chlad, nebo teplo na různých částech těla. Ikdyž pokoj vykuřuji, nepomáhá to. V noci se to pohybuje po pokoji (praskání věcí), při kontaktu cítím kromě změn teplot také tlak a občasné tlumené pískání v uších. Prosím o Váš názor? Děkuji

Re: Asi duch

(Jaroslav Drábek, 16. 7. 2014 10:40)

Zatím podle popsaných indícií to nevypadá na paranormální aktivitu ale nemůžeme ji samozřejmě vyloučit. Když tak napište vše podrobně na náš e mail EPRV777@seznam.cz nebo mi přímo můžete zavolat na mobil 723039250
Jaroslav Drábek skupina EPRV777

správce

(petra, 7. 7. 2014 0:20)

dobrý den,nastěhovali jsme se do starého domu,ve kterém jsme už 14 dní.hned první noc jsme nafotili něco podivného,slyšíme v noci divné zvuky a po setmění nám nepříjemný pocit,který nedokážu vysvětlit.dům je hodně starý,ale nedokážu najít nic o jeho minulosti.je možné,aby něco dohlíželo na správný chod domu?předem děkuji.

Re: správce

(Jaroslav EPRV777, 11. 7. 2014 10:53)

Dobrý den milá Petro.
Ano je možné aby i Entita nikoliv Duch ,spravovala dům nebo také jiný hmotný objekt.
Může to pouze skupina z oblasti Revenantů a pomstychtivých, kdy dosahují tyto entity velkýc hschopností ovládat hmotu a pohybovat předměty. Někteří inteligentní dokáž íovládat elektronické systémy a přístroje a zároven´také komunikovat.
Skupina EPRV777 ( Europan paranormal Real Voices)
EPRV777@seznam.cz
www.EPRV777.cz

technika

(Katka, 12. 4. 2014 17:03)

Dobrý den, zajímalo by mě kde se dá sehnat, nebo z kama máte KII-Ghostmetr? :)

Re: technika

(Jarda EPRV777, 15. 4. 2014 12:50)

Ghostmetr se dá sehnat v USA a nebo přes Amazon.com z USA.
Stojí asi 2700 Kč a poplatky jako je clo a DPH.